Nieuwe Quarterback stoelen

Author

Discussion Geen reacties

Tags ,

De nieuwe quarterback van Sedus is een royale en elegante bureaustoel. Door de royale rugleuning biedt de quarterback goede steun aan uw rug en vormt een veilige basis om geconcentreerd te werken. Naast de hoge rugleuning valt de quarterback op door zijn dynamische lijnvoering, markante silhouet en een groot aantal uitrustings- en kleurvarianten!

Een quarterback is een term die gebruikt wordt binnen American football voor iemand die een leidende positie heeft in het aanvallende team. Een quarterback moet zijn team steeds motiveren, het overzicht behouden en snel reageren. Deze eigenschappen zijn ook op het kantoor erg belangrijk, en daarom gecombineerd in deze nieuwe bureaustoel!

Comfort

De quarterback bureaustoel kan eenvoudig ingesteld worden zonder dat hiervoor eerst een handleiding voor moet worden geraadpleegd. Zo stelt u bijvoorbeeld snel de lendensteun, neksteun, zithoogte of armleuning in. Het is hierdoor een perfecte teamplayer voor wisselwerkplekken!

Persoonlijke stijl

U kunt de quarterback volledig aanpassen naar uw persoonlijke stijl. Stel hem naar eigen inzicht samen en kies uit een grote verscheidenheid aan kleuren, framevarianten en 3 verschillende stofferingen (slim-stoffering, netstof of volledig gestoffeerd). Daarnaast is er ook een handige kleerhanger in combinatie met de neksteun verkrijgbaar.

Milieuvriendelijk

Als u kiest voor de quarterback kiest u automatisch voor een minimale milieubelasting. De quarterback is namelijk Greenguard, Toxproof en LEED gecertificeerd. Daarnaast beschikt hij over een intelligente constructie waardoor de stoel deels gemonteerd verzonden kan worden zodat er tot 50% bespaart wordt op het transportvolume. Het in elkaar zetten is heel eenvoudig omdat u dit snel en zonder gereedschap kunt uitvoeren!

Bezoekersstoelen

Naast de allround bureaustoelen zijn er van de quarterback ook comfortabele sledemodellen en vierpootsmodelen (met of zonder wielen) verkrijgbaar. Ook deze modellen pakken het stijlelement van de hoge rugleuning op en zijn weer verkrijgbaar in 3 stofferingsvarianten. Op deze manier maken ze duidelijk deel uit van de quarterback familie!

— Posted on 7 oktober 2013 am31 00:51

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *