Bisley kantoormeubilair in webshop

Author

Discussion Geen reacties

Tags

Aveha voert een groot aantal merken meubilair van diverse leveranciers, waaronder kasten van het kwaliteitsmerk Bisley.

Als het gaat om kantoorinrichtingen dan is Bisley een van de meest bekende merken voor kasten en opbergsystemen. Bisley is een internationale producent van kantoormeubilair, gevestigd in Groot-Brittanië. De opbergkasten, die overigens ook gefabriceerd worden in Groot-Brittanië, worden geëxporteerd naar ruim 60 landen.

Hangmappenkasten

Alle producten zijn speciaal gemaakt voor professioneel gebruik op het kantoor, en voldoen daarom aan allerlei strenge technische eisen. Een van de eerste producten die Bisley heeft ontwikkeld is de bekende hangmappenkast. De hangmappenkasten zijn ook vandaag nog steeds het meest populaire product uit het productassortiment!

Compleet assortiment opbergkasten

In de afgelopen jaren is het assortiment verder gegroeid met nieuwe productgroepen, zoals ladeblokken, roldeurkasten, kledingkasten en draaideurkasten. Al deze producten staan garant voor kwaliteit en zijn geschikt voor intensief dagelijks gebruik. Standaard hebben alle kasten minimaal 2 jaar garantie, maar vaak is dit zelfs 5 tot 10 jaar.

Design meubilair

Bisley is een producent die proactief inspeelt op veranderingen in de markt en komt daarom veelal met eigentijdse ontwerpen. Hierbij werken ze ook nauw samen met de eindgebruikers zodat de producten aan alle eisen voldoen. De indelingen van de kasten zijn bijvoorbeeld speciaal gericht op de Europese markt en de maatvoeringen die hier gebruikt worden.

Snelle levertijd

Alle Bisley producten die u via de webshop kunt bestellen zijn afkomstig uit het snelleverprogramma en worden daarom binnen circa 10 werkdagen geleverd. Alle overige producten hebben een levertijd van circa 5 weken. Heeft u afwijkende RAL kleuren, accessoires of onderdelen nodig? Ook dit is uiteraard mogelijk, neem dan even contact met ons op.

— Posted on 11 maart 2014 am31 10:10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *