Receptie & balie inrichting

De eerste indruk kunt u maar één keer maken. Binnen enkele seconden hebben bezoekers een beeld van uw bedrijf dat sterk bepaalt of ze wel of geen zaken met u willen doen. Om een goede indruk te maken is daarom een goede receptie en ontvangstruimte onmisbaar!

Voor uw bezoekers is het belangrijk dat uw entree een representatieve uitstraling heeft die past bij uw bedrijf. Dat kan een stijlvolle balie zijn met een vriendelijke receptioniste gecombineerd met comfortabele stoelen of banken in de wachtruimte. Maar u kunt ook een sfeer creëren met bijvoorbeeld kunst, planten of een ontspannen leestafel met een koffiemachine. Wij kijken daarom verder dan alleen het leveren van een bureau en stoelen.

Daarnaast moet de inrichting van recepties en balies uiteraard voldoen aan alle ergonomische eisen. Wij richten daarom alle werkplekken in met ergonomisch goede stoelen en bureaus om gezondheidsrisico’s van uw werknemers te voorkomen.

Graag maken wij met u een afspraak om een voorstel te maken dat aansluit bij het karakter van uw bedrijf. Neem hier contact met ons op!